Red Bull nechává Räikkönena v nejistotě

Räikkönen, Kimi | foto: kimiraikkonen.com

Ohledně budoucnosti Kimiho Räikkönena se vedou široké debaty. Ačkoliv se již dříve jeho management nechal slyšet, že vyjednávání s Red Bullem jsou u konce, ve Spa dnes Christian Horner Räikkönena jako možnou náhradu Marka Webbera nevyloučil.

Kimi Räikkönen dnes prozradil, že jej Red Bull nechává v nejistotě. "Neodpověděli. Už nějakou chvíli jsem od nich nedostal žádnou zprávu, což není ideální situace, ale je to tak," odpověděl na otázku, proč bylo oznámeno, že příští rok za Red Bull jezdit nebude.

"Uvidíme, co se bude dít. Musíte se zeptat jich, co udělají. Já nevím víc než vy. Nic jiného vám odpovědět nemohu," trvá na svém mistr světa z roku 2007.

"Dokud nebude něco stoprocentně jisté, nemám co říci. Hodně se spekuluje. Mám prý jít do McLarenu, potom je tu Ferrari, Lotus... Stále nemám smlouvu, takže co jiného mám říci? Dokud vám něco stoprocentně nepotvrdím, budete se ptát a říkat ty samé věci dokola," řekl dnes po trénincích médiím.

"Nikam se tak nedostaneme, a potom je zde spousta hloupostí v novinách o různých možnostech a že se stane tohle či tohle a že tamten řekl tohle. Musí být spousta zajímavějších věcí o kterých psát a které říkat lidem, než pořád to samé dokola," okomentoval situaci Fin, který ve druhém tréninku obsadil 6 místo. (Lotus poté potvrdil, že ve Spa již nenasadí svůj pasivní DRS systém.)

Räikkönen také dodal, že vždy říkal, že má nyní velmi dobrý tým a zároveň vždy tvrdil, že věci musejí být správně ve všech oblastech. Dle jeho slov Lotus ví, co musí udělat.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 7 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy