Massa ohledně roku 2014 počítá s brzkým rozhodnutím

Massa, Felipe | foto: Scuderia Ferrari

Felipe Massa si myslí, že má dobrou šanci na roční prodloužení své smlouvy u Ferrari. Zálusk na Le Mans si však nedělá.

V létě 2012 byla další budoucnost Felipeho Massy u Ferrari hodně nahnutá poté, co nepředváděl nijak zářné výkony, zatímco Fernando Alonso s podceňovaným autem vedl šampionát. "Nevěřím tomu, že to bude dlouho trvat," řekl Felipe Massa o možné smlouvě pro příští rok. "Možná do doby, kdy skončí první část této sezony. Věřím, že mám dobré šance na to, abych zde zůstal. Musíme pracovat a získávat dobré výsledky. Protože nakonec jsou to výsledky v závodě, co se počítá. A co se zbývajících závodů sezony týče, tak jsem optimistický."


Díky odchodu Webbera z F1 má Massa o konkurenta na sedačku u Ferrari méně. Ve svém kolegovi, Fernandu Alonsovi, má Brazilec zase velkého zastánce, Španělovi se totiž nakonec poměrně slušná dvojka v týmu náramně hodí. Že by tedy Felipe po sezoně ukončil kariéru, se jeví jako nepravděpodobné. Ale co až jednou tento čas přece přijde? "Nevím, co pak budu dělat. Každopádně dále závodit."

"Nejsem si jistý, jestli by mě vzrušovalo zrovna Le Mans, protože tam jezdí rozdílná auta, která se liší až v řádu 20 sekund na kolo. Možná bych radši kratší závody, ve kterých musíte letět od začátku do konce - jako například DTM. Ale netuším, kdy skončím, takže doufám, že budu moci ještě několik let bojovat o vítězství a o šampionát."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 7 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy