McLaren si promluvil s Buttonem a s Pérezem, vzduch se pročistil

Button, Jenson | foto: McLaren

McLaren si za zavřenými dveřmi sedl s Jensonem Buttonem a Sergiem Pérezem, aby si promluvili o jejich tvrdých manévrech z Bahrajnu.

"Jak Jenson, tak i Checo [Pérez] měli příležitost vyjádřit nám své názory a my jsme jim sdělili stanovisko týmu," uvádí pro Autosport k internímu rozhovoru sportovní ředitel McLarenu Sam Michael.

"To stanovisko je celkem jasné: McLaren umožňuje svým pilotům tvrdě a férově závodit, oni musí na oplátku tuto důvěru respektovat a nesmí tým zklamat. Byla to dobrá diskuse: Jenson a Checo rádi prodiskutovali nejen problémy, ale také se v dobrém rozešli," hodnotí schůzku sportovní ředitel.

Oba piloti uznali, že se se situacemi mohli vyrovnat lépe, než předvedli: "Checo byl pochopitelně potěšený svou výkonností, ale uznává, že občas zašel příliš na hranu. Jenson podobně připouští, že během závodu reagoval na určité události velmi tvrdě," dodává Michael.

Button po schůzce uvedl: "Měli jsme včera důležitý rozhovor s Checem, abychom vyčistili vzduch. Jako tým se posuneme kupředu a budeme žít, abychom bojovali další den. ;) Vzhůru do Barcelony."


Jenson Button se Sergiem Pérezem v továrně McLarenu ve Wokingu (foto: McLaren Mercedes)

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 9 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy