Benson & Hedges generálním sponzorem

Společnost Benson & Hedges se vrací na post generálního sponzora britského týmu Jordan. Ruku v ruce s představením druhého pilota týmu Ralpha Firmana se tak poskládaly poslední díly puzzle týmu, který se opět představí v zářivé žluté barvě.

B&H je trvalým partnerem týmu Jordan od roku 1996. Na postu generálního sponzora byla společnost se sídlem ve Velké Británii vystřídána německou Deutsche Post, která však v loňském roce s týmem rozvázala spolupráci. Zástupci B&H se nechali slyšet, že by se mohli opět stát generálním sponzorem, ale preferovali v týmu britského jezdce. V úvahu tak přicházeli především Eddie Irvine a nakonec jmenovaný Ralph Firman. B&H pamatují doby velkého úspěchu týmu, když v roce 1998 získal první double v mokré Belgii a když o rok později přidal Heinz Harald Frentzen dvě vítězství v Itálii a Francii.

„Jsem velmi rád, že Benson & Hedges s námi budou pokračovat i v 8 sezoně v řadě. Prokázali dosud velkou loajalitu týmu i sportu a já věřím, že s Ralphem, Giancarlem a novým vozem Jordan Ford EJ13 se můžeme těšit na velmi vzrušující sezonu v jejich zřetelných žlutých barvách,“ prohlásil šéf týmu Eddie Jordan.

Neil England, obchodní ředitel společnosti Gallaher PLC, vlastnící Benson & Hedges řekl, že si velmi cení odvážné snahy představitelů FIA o navrácení atraktivity a konkurenceschopnosti Formule 1 a věří, že díky nim zůstane stále F1 vzrušujícím sportem. „Benson & Hedges se těší z pokračování spolupráce s týmem Jordan a těší se na skvělou sezonu pro tým i Formuli 1,“ dodal England.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy