Schumi si dává pozor na BAR a Renault

Spoueři přicházejí a odcházejí, Michael Schumacher zůstává. Letos jsou rudým vozům nejblíže stáje BAR, Renault a Williams.

Michael Schumacher zvítězil ve všech čtyřech letošních závodech. V San Marinu však poprvé nevybojoval pole-position a nepřestává sledovat konkurenci.

"Čtyři závody, čtyři vítězství. Myslím, že to můžeme nazvat dobrým startem sezóny," říká Michael Schumacher. "Chtěli bychom pokračovat v této sérii vítězství v Barceloně. Jednoduché to však nebude. Upřímně řečeno, Španělsko bude zatím nejtěžším závodem, jak jsem už říkal v Imole. Očekávám výborný výkon týmu BAR Honda."

Podle předsezónních testů by skutečně právě stáj BAR mohla být na katalánském okruhu silná. Kdyby byl Jenson Button ještě rychlejší než v Imole, mohl by uvažovat o svém prvním vítězství. A nelze zapomínat ani na Japonce Takuma Satu.

"V zimě si tam vedli velmi dobře a při minulých testech také. Vůbec by mne nepřekvapilo, kdyby podobný výkon zopakovali," pokračuje německý pilot, úřadující šampion Michael Schumacher. "Řekl bych, že jsou mezi největšími favority, ale Renault také. My jsme silný tým a chceme vyhrát za každou cenu. Osobně se nemohu pátého závodu dočkat. Myslím, že bude vzrušující."

Loni v Barceloně překvapil Fernando Alonso na Renaultu, který až do posledních kol tlačil na Michaela Schumachera. Poté přišla vítězná série týmu Williams.

Foto: Scuderia Ferrari

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy