Coughlan bude v Melbourne působit v roli šéfa týmu Williams

Williams | foto: Williams F1 Team

Technický šéf Williamsu, Mike Coughlan, dočasně převezme odpovědnost za šéfa týmu Williams pro Grand Prix Austrálie.

Vzhledem ke smrti Ginny Williams, manželky šéfa týmu Williams, Franka Williamse, zůstává Frank i celá jeho rodina v Británii a do Austrálie neodcestovali. Coughlan řekl, že to vzhledem k absenci Franka Williamse i jeho dcery, Clarie, která je šefkou pro marketing a komunikaci, znamená, že převezme jejich role. 

"Je to jen pro tento víkend dokud nebude Claire schopná přijet zpět. Je to jen dočasné opatření s velkým přispěním Claire. Jejich rodina má moji velkou podporu, Claire i Frank to vědí. Řekl jsem, že to pro tento týden od Claire převezmu, ale je to pouze dočasné opatření. Dělám to, protože chci podpořit Claire, Franka a celou rodinu," řekl Mike Coughlan.

Členové týmu budou v den závodu nosit černou pásku jako důkaz respektu k Ginny Williams, v hospitality týmu v Albert Parku v Austrálii je také otevřena kondolenční kniha. "Ginny byla skvělou fanynkou a skvělou osobou. Často říkala, že je fanynkou Williamsu číslo 1 ze dvou důvodů - jednak byla první fanynkou a jednak se o nás starala více než kdokoliv jiný."

"Je zde velký smutek také kvůli tomu, že se to stalo, když jsme byli všichni pryč. Já jsem se to dozvěděl na letišti a nebyl jsem schopen předat moji kondolenci Frankovi, se kterým se normálně vídám každý den. Na druhou stranu ale musíme pokračovat a já doufám, že si k uctění její památky povedeme dobře."

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy