Webber o konci své kariéry: Letošní sezóna nemusí být poslední

Red Bull | foto: Red Bull Racing

Mark Webber nechává svou budoucnost otevřenou. Australský pilot Red Bullu uvedl, že dokud bude spokojen se svými výkony, bude v závodění pokračovat.

Po odchodu Michaela Schumachera je ve svých 36 letech Mark Webber nejstarším pilotem ve startovním poli. Loni u Red Bullu podepsal roční smlouvu, avšak na otázku, zda bude o letošní sezoně přemýšlet jako o své poslední odpovídá razantně: "Ne, určitě ne."

"Je rozhodně jasné, že nejsem na startu své kariéry, ale zároveň jsem schopen získávat dobré výsledky. Dokud to budu zvládat i nadále a budu si to užívat, budu pokračovat. Jestli jsem se narodil v roce 1976 nebo 1986 není podstatné," upozornil vítěz loňské Velké ceny Monaka a Velké Británie pro Sydney Morning Herald.

Dodal, že až kariéru ukončí, bude to jeho rozhodnutí založené na tom, že už nebude spokojen s tím, jaké výkony podává. V jednom z rozhovorů pro Welt am Sonntag navíc přiznal, že ví, že bude mít po této droze (Formuli 1) abstinenční příznaky a je pro něj těžké si představit, že nebude mít proč v pondělí vstát, protože se nebude připravovat na další závod.

Motivace k dalšímu v závodění Webberovi nechybí (foto: Red Bull Racing)

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 2 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy