Marussia: Razia má dveře otevřeny, Bianchi věří, že bude pro tým přínosem

Marussia MR02 | foto: Manor Racing

Po včerejší výměně pilotů dnes za volant Marussie usedl Jules Bianchi. Ten doufá, že díky svým zkušenostem bude pro tým přínosem. A šéf Marussie Graeme Lowdon uvedl, že dveře má Razia v týmu do budoucna stále otevřené.

Pro Marussiu to byl velmi náročný den. Výměna pilota, postavení nové sedačky a spolupráce s neznámým závodníkem, který již dnes testoval...

Šéf týmu Graem Lowdon dnes prozradil, že Luiz Razia, který byl součástí jejich programu mladých pilotů od roku 2010 (tehdy jako tým Virgin), má dveře stále otevřeny.

"Luiz je skvělý kluk. Jezdi pro tým již v minulosti a nemáme s ním žádný problém. Je to rychlý jezdec a rozhodně doufáme, že s ním budeme mít další příležitost spolupracovat. Bylo by hezké vidět, že dostal šanci. Rozhodně budeme v kontaktu. Každý tým však musí mít na paměti byznys. Pracujete na smluvních mechanismech. A některé věci nevyjdou, i když byste si to přáli. To je život. Nemáme s ním problém," nechal se slyšet.

Zatímco pro Raziu byla zpráva o vypovězení smlouvy nepříjemným šokem, radovat se mohl Jules Bianchi. Ten byl dlouhou dobu v boji o sedačku u Force Indie a nyní věří, že bude pro Marussii díky svým zkušenostem přínosem.

"Nezávodil jsem, ale mám zkušenosti. Myslím, že společně s Maxem můžeme odvést dobrou práci," uvedl. Dodal, že hned v první jízdě pocítil rozdíl mezi výkony Marussie a Force Indie. "Je lehké porovnat, kde Marussia ztrácí, (oproti Force Indii) ale není tak lehké vůz vylepšit," upozornil. Věří však, že se během sezony dokáží zlepšit. Dnešní den potom označil za speciální.

 

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy