Hamilton spokojený s pokroky Mercedesu: Auto se chová lépe než v Jerezu

Hamilton, Lewis | foto: Mercedes AMG F1 Team

Lewis Hamilton byl po včerejších jízdách spokojený se znatelným pokrokem, který Mercedes učinil od předchozího testu v Jerezu.

Brit se včera vrátil za volant monopostu F1 W04 a odkroužil s ním přes 563 km - nejvíce ze všech pilotů. Podle něj se Mercedes neohlíží na to, co dělají soupeři, a vůz mu připadal lepší, než při prvním testu.

"Zkrátka se soustředíme na sebe a pracujeme na vlastním programu pro první závod. Ubírá se to správným směrem. V minulém testu se pneumatiky nechovaly tak dobře, protože se tak dobře nechovalo auto. Tady to je mnohem lepší," popisuje nový pilot Mercedesu, který za volantem po minulé sezóně nahrazuje Michaela Schumachera.

"Je to povzbuzující vidět množství probíhající práce a atmosféru - jak jsou tam všichni odhodláni. Mám za sebou skvělou skupinu kluků. Jsem si jistý, že během těch let tvrdě pracovali. Já jsem sotva přišel a hned vidím fantastické odhodlání a úsilí, které do toho vkládají. Doufám, že se to vyplatí," dodává Hamilton.


Lewis Hamilton včera v Barceloně opět usedl za volant nového Mercedesu a byl s ním viditelně spokojenější (foto: Mercedes AMG F1 Team)

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy