Räikkönen si nechal upravit sedačku, jinak je však spokojen: Vypadá to lépe než loni

lotus e21 | foto: Lotus F1 Team

Stejně jako Romain Grosjean je i Kimi Räikkönenn přesvědčen, že je Lotus už během prvních testů lepší, než tomu bylo loni.

Kimi Räikkönen dnes kvůli menším problémům se sedačkou a spojkou ujel pouze 40 kol. I to však stačilo na to, aby byl již nyní přesvědčen, že jeho tým udělal krok vpřed.

"Vypadá to lépe než loni touto dobou. Myslím, že máme dobré auto, ale jak dobré letos bude, to uvidíme až během závodů a v průběhu sezony. Ale není to špatný začátek," okomentoval své pocity pro Autosport.

"Změny nejsou nijak obrovské, ale pocity jsou lepší. Nějaké drobnosti nám chybí, ale není tam žádná vyloženě špatná věc. Byl to normální první den. Využili jsme jen tvrdou sadu a přezuli pouze jednou. Stále ještě nemáme všechny části, které budeme používat pro závody a které jsme měli loni, takže to může být jen lepší. Není to špatné," uvedl finský pilot.

Dodal také, že práce, která proběhla na jeho sedačce a která zahrnovala změnu polohy jeho bezpečnostních pásů, také pomohla k vylepšení.

"Trošku jsme upravili sedačku, ale to je při prvních testech běžné. Upravíte sedačku v továřně a zdá se být OK. Zda je to ale opravdu v pořádku opravdu poznáte až při řízení. Nyní je vše připraveno na zítřek a my tak můžeme začít den pořádně," nechal se slyšet.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 9 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy