Hülkenberg: Časy vypadaly, jako by to byla kvalifikace

Hülkenberg, Nico | foto: Sauber Motorsport AG

Nico Hülkenberg očekává, že Sauber bude letos konkurenceschopný. Ve voze se cítí pohodlně a s rychlostí je spokojen, i když si je vědom toho, že je třeba dalších zlepšení.

Nico Hülkenberg byl včera v Jerezu pátým nejrychlejším jezdcem na trati. Jeho týmový kolega Esteban Gutieréz dnes obsadil osmou příčku.

"V jednu chvíli jsem se díval na monitor a vypaddalo to jako kvalifikace. Časy byly velmi těsné, rozdíly jen pár setin sekundy, takže bychom měli být s prvními dny testování spokojeni," uvedl Hülkenberg.

"Auto podalo slušné výkony. Je to něco, na čem můžeme stavět, takže myslím, že máme dobrý základ. Potřebujeme další vývoj a zlepšení. Víme, že ve Formuli 1 se nemůžete zastavit," nechal slyšet německý pilot.

Upozornil také, že po dvou dnech za volantem se nyní v Sauberu cítí ještě pohodlněji a dodal, že nemá s přizpůsobením se novému kokpitu žádné problémy, kromě toho, že je vyšší, než jeho předchůce.

"Cítím se ve voze pohodlněji. Byly to dva dny v novém prostředí, takže byla pochopitelně řada věcí a předmětů, na které jsem si musel zvyknout. Mojí prioritou bylo sem přijít a ujistit se, že se ve voze cítím spokojeně - od sedačky přes pohodlí až po řízení, pochopitelně. Udělali jsme pár změn a úprav, takže se posouváme správným směrem," popsal Hülkenberg.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy