Hamilton: Mercedes si to může rozdat se špičkovými týmy

Mercedes | foto: Mercedes AMG F1 Team

Lewis Hamilton během své první oficiální návštěvy svého německého zaměstnavatele uvedl, že si to letos budou moci rozdat o vítězství i se špičkovými týmy.

"Žiju pro to, abych vyhrával. Pracuji na tom každý rok a budeme na tom pracovat i letos," popisuje pilot, který dosud o vítězství bojoval pouze s McLarenem. "Pochopitelně to bude těžké porážet soupeře, kteří už jsou na špici - jako jsou Red Bully, Ferrari či McLareny." 

"V Brackley jsem byl počátkem prosince. Kladl jsem spoustu otázek, snažil se být co nejvíce zainteresován v omezeném čase, který jsem tam strávil. Bylo to skvělé vidět, jak jsou všichni nadšení. Vypadalo to, jako by tam byla neuvěřitelná odhodlanost vše otočit. Dodalo mi to tedy pro mou zimu spoustu motivace," uvádí mistr světa z roku 2008.

Myslím, že letos to bude zajímavý rok, zajímavá cesta. Poznávání se s novými lidmi a práce s nimi je vždy ohromnou výzvou, tou první a největší, které čelím. Pak to bude o snaze uspět, pokusit se z nich dostat co nejvíce a naopak. Myslím si ale, že to bude cesta, kterou si užijeme," dodává Hamilton.


Lewis Hamilton během včerejší návštěvy Stuttgartu (foto: Daimler AG)

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 2 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy