Ferrari nový vůz představí před testy v Jerezu. "Výkonnost nás letos nepřekvapí," tvrdí

Ferrari | foto: Scuderia Ferrari

Podle italských se nové Ferrari F2013 světu představí před prvním testováním v Jerezu - 2. února 2013. Do Španělska s novými vozy mají dorazit i Toro Rosso a Williams.

V sobotu 2. února bude zřejmě rušno, protože v tento den svůj nový vůz C32 v Hinwilu hodlá představit také Sauber. Stáj z Maranella termín ještě oficiálně neohlásila.

Šéf závodního týmu Scuderia Stefano Domenicali minulý týden pro Auto Motor und Sport pouze uvedl, že se nebude opakovat loňský prvotní šok z nedostatečné výkonnosti: "To, co se nám stalo minulý rok v Jerezu, se letos nebude opakovat. Nyní si jsme jisti, že práce v aerodynamickém tunelu nepovede k překvapením."

Ferrari během zimy intenzivně využívá aerodynamický tunel Toyoty, svůj v Maranellu po zmodernizování znovu rozjede v průběhu roku 2013. Do Kolína pro ověřování svých výsledků před letošní sezónou zamířil také McLaren. Více informací o špičkovém tunelu Toyoty se můžete dočíst zde.


Stefano Domenicali se svými piloty během loňské prezentace (foto: Scuderia Ferrari)

Podle italského Autosprint budou první den testování v Jerezu - 5. února 2013 - představeny také nové vozy Williamsu a Toro Rosso: FW35 a STR8.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 7 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy