Felipe Massa k Ferrari podruhé

Ano, skutečně, jednou už to tady bylo. Pokud si dobře pamatujete, po propuštění brazilského pilota ze služeb týmu Sauber. Hovořilo se tehdy jako o jisté věci, Massa měl nahradit stávajícího druhého testovacího pilota Burtiho v maranellském týmu.

Felipe Massa se po krachu jeho jednání s týmem Jordan v kokpitu závodního vozu na startu GP Austrálie neobjeví. Brazilec byl však velmi těsně spojován s týmem Ferrari a dle neověřených informací stálo právě Maranello za jeho angažováním v týmu Petra Saubera, který startuje se zákaznickými motory Ferrari i když pod názvem Petronas. Toto možné spojení však zatím italský tým vždy velmi tvrdě vyvracel.

Nezdá se proto příliš pravděpodobné, že by Massa vystřídal svého krajana Burtiho, navíc když ten má platnou smlouvu. Na stranu druhou, co je jednoduššího než ze smlouvy někoho vyplatit. Massa je však velmi rychlý, což dokázal v druhé polovině loňské sezony, kdy byl pravidelně rychlejší než kolega Heidfeld. Možná, že by Ferrari stálo zato, vychovat si vlastního možného nástupce M. Schumachera. Dle grandprix.com je pravděpodobné, že bude již v pátek 6. února oficiálně oznámen podpis smlouvy mezi Ferrari a Felipe Massou na testmana týmu…

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy