Weber o bratrech Schumacherových nepochybuje

Manažer obou bratrů Schumacherů Willi Weber nepochybuje o tom, že jeden z jeho svěřenců získá titul mistra světa i v roce 2003. V rozhovoru pro německý Abendzeitung potvrdil, že by byl ochoten na ně vsadit i 100 tisíc EUR.

Weber, který zastupuje staršího Michaela Schumachera již od dob jeho začátků, přesněji od roku 1989, by přál i mladšímu Ralfovi vystoupit ze stínu 5násobného mistra světa. „Ralf Schumacher by si už také zasloužil být mistrem světa,“ prohlásil Webber na adresu pilota týmu BMW Williams. Postavil se za něj i při nedávné kritice šéfa týmu Franka Williamse, který Ralfovi vyčítal malé nasazení ve srovnání s týmovým kolegou Juanem Pablem Montoyou.

Ve vztahu k Michaelovi není co řešit, Weber ani v nejmenším nepochybuje, že se pilot Ferrari i v letošním roce utká v boji o titul, a to úspěšně. Zajímavostí je také jeho prohlášení o tom, že Michaelovo jméno je zpeněženo maximální měrou. „Komerční využití jména Michael Schumacher je maximální a dosáhlo hranice možností,“ řekl manažer.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy