Domenicali: Massa Ferrari důvěru oplatí

Ferrari | foto: Scuderia Ferrari

Šéf závodního stáje Ferrari Stefano Domenicali věří, že Felipe Massa po prodloužení smlouvy o další rok oplatí týmu důvěru výbornými výkony na dráze.

Ferrari včera ukončilo období spekulací a potvrdilo Massu na pozici závodního pilota pro sezónu 2013. Tým sice přiznal jednání i s jinými piloty, přesto nyní věří, že se jim Brazilec odvděčí patřičnými výkony na dráze.

"Máme radost z toho, že jsme prodloužili náš vztah s Felipem o další rok. Je součástí naší rodiny již více než 10 let a ukázal, obzvlášť v této poslední části sezóny, že je znovu konkurenceschopný na těch nejvyšších úrovních, jak se to čeká od každého jezdce za volantem Ferrari," uvádí Domenicali.

"Felipeho jsme vždy podporovali, i v nejobtížnějších okamžicích jeho kariéry, a jsme si jisti, že je toho hoden a že nám opět oplatí naši důvěru, kterou v něj vkládáme," pokračuje šéf závodního týmu Scuderie.


Felipe Massa se dočkal prodloužení smlouvy s Ferrari (foto: Scuderia Ferrari)

Samotný Massa prodloužení kontraktu komentuje slovy: "Jsem kvůli této dohodě velmi šťastný. Ferrari je mou sportovní rodinou a ve Formuli 1 jsem vždy závodil s motory, které byly vyrobeny v Maranellu. Nedokážu si sám sebe představit v jednosedadlovém voze poháněným jiným motorem.

Chci nejprve poděkovat prezidentovi Montezemolovi a Stefanovi Domenicalimu, kteří ve mně vložili svou důvěru a vždy mě podporovali, i v těch nejtěžších dobách. Oba, tým a každý fanoušek si může být jistý tím, že udělám vše, co bude v mých možnostech, abych pomohl Scuderii dosáhnout cílů, které si pro sebe každý rok stanovuje," dodává spokojený Brazilec.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 2 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy