Michael Schumacher do Sauberu? Ta možnost tu existuje

Mercedes | foto: Mercedes AMG F1 Team

Michael Schumacher se nechtěl zavazovat na delší období, proto jej Mercedes nahradil Lewisem Hamiltonem. Kam se Schumacher vydá? Buď do důchodu, nebo k Sauberu.

Bývalý Schumacherův manažer Willi Weber na jeho adresu pronesl: „Být v jeho kůži, okamžitě sednu do auta a jedu si promluvit s Lucou di Montezemolem.“

Schumacher prožil ve Ferrari převážnou část kariéry, ale návrat do italské stáje je více než nepravděpodobný. Jeho jméno je spojováno s týmem Sauber. Schumacherova současná manažerka Sabine Kehm se setkala s Peterem Sauberem a Monišou Kaltenborn. Obě strany se však k celé situaci nechtějí vyjadřovat.

„Samozřejmě je to krásná představa,“ říká Kaltenborn o angažmá sedminásobného šampióna. „Ovšem Michael strávil kariéru zejména s továrními týmy, které s námi nelze srovnávat. Michael má z čeho vybírat, ale nyní je ještě brzo mluvit o něčem konkrétním,“ pokračovala Kaltenborn.

Sauber není pro Michaela Schumachera neznámým týmem. Na začátku 90. let závodil pro Petera Saubera v Mistrovství světa vytrvalostních závodů, shodou okolností s prototypem Mercedes.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 32 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy