Maldonado: Williams může opět vyhrávat

Williams | foto: Williams F1 Team

Pastor Maldonado věří, že jeho singapurské tempo dokázalo, že Williams má rychlost na to, aby mohl získat další vítězství ještě před koncem sezony 2012.

Maldonado nezískal ani bod od svého překvapivého vítězství ve VC Španělska, která se jela už v květnu. O uplynulém víkendu se v Singapuru ale dokázal kvalifikovat na špici. Během prvního kola však ztratil hned dvě místa. Předtím, než musel kvůli problému s hydraulikou odstoupit, bojoval s Fernandem Alonsem o třetí místo. I přes toto odstoupení je Maldonado pozitivní ohledně výkonu vozu v závodu pro zbytek sezony.

"Jel jsem poměrně dobře. Závodní rychlost byla slušná. Pro příští závod si věřím. Máme rychlost, máme potenciál zabojovat o vítězství a doufám, že budeme mít více štěstí," řekl Pastor Maldonado. Ačkoliv během prvního kola ztratil hned dvě pozice, tak Venezuelan popírá, že by byl po předchozích incidentech až příliš opatrný. "Start byl OK, ale v první zatáčce na studených pneumatikách jsem byl až moc široký. Proto jsem ztratil ty pozice."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 1 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy