Alonso, Vettel a Button: Jak si myslí, že na tom budou se svými vozy v Suzuce?

Red Bull | foto: Red Bull Racing

Co očekávají nejrychlejší tři muži Velké ceny Singapuru od příštího závodu v Suzuce?

Fernando Alonso, Jenson Button a Sebastian Vettel na včerejší tiskové konferenci pohovořili o svých očekáváních před Suzukou a o tom, jak si myslí, že by měla vyhovovat jejich vozům.

Sebastian Vettel (Red Bull)
Myslím, že se musíme zlepšit. Stále potřebujeme získat o trochu více. Podle mě má momentálně nejrychlejší auto McLaren a Ferrari to jde celkem všude. Je vždy rychlé a vždy na čele, my musíme zajistit, abychom vždy spatřili šachovnicovou vlajku.

Spolehlivost bude důležitou. Půjde však o zábavnou trať, takže se na ní těším. Sauber bude rychlý, ne jako tento víkend, z toho budeme vycházet.

Jenson Button (McLaren)
To se vždy těžko předvídá, protože je to velmi odlišný okruh od toho zde. Když ho ale srovnáte se Spa - a je mu celkem podobný, akorát bez únikových zón - jedná se o okruh, který by nám měl hodně vyhovovat.

Stále si myslím, že Red Bully budou velmi rychlé, stejně jako byly ve Spa. Kvalifikace pro nás byla skvělá a závod také [Button ho vyhrál - pozn. red.], v něm jsme však rychlejší než Red Bully nebyli. Budo to podle mě těsné. Opravdu nevíme, jak je na tom Ferrari na takovém druhu okruhu. Bude to vyrovnaný závod a já se na něj velmi těším.


Pódium v Singapuru (zleva): Jenson Button, Sebastian Vettel a Fernando Alonso
(foto: Red Bull Racing)

Fernando Alonso (Ferrari)
Jo, to se trochu těžko předpovídá. Myslím, že tento rok to bylo pro všechny týmy nahoru a dolů, stejně tak i pro nás. Určitě potřebujeme zlepšit svou výkonnost, jak jsme zde viděli. Trápili jsme se po celý víkend.

Páté a třinácté místo [v kvalifikaci] není to, v co jsme doufali, takže v Suzuce musíme být v lepší pozici. Silverstone se možná docela Suzuce podobá a tam jsme na tom byli docela OK, takže doufáme, že dokážeme takovou výkonnost zopakovat.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 1 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy