Hamiltona povzbudila ovladatelnost McLarenu

McLaren | foto: McLaren

Lewise Hamiltona po pátečních jízdách v Singapuru povzbudila ovladatelnost jeho McLarenu MP4/27. Jak Hamilton tak i Button se však shodují, že je na nastavení strojů ještě zapotřebí zapracovat.

"Ve voze se cítím pohodlně, řekl bych, že chlapci odvedli skvělou práci," řekl Lewis Hamilton. Jen připomeňme, že v prvním volném tréninku zaznamenal 2. nejrychlejší čas a ve druhém volném tréninku byl jezdec McLaren klasifikován na 5. příčce.

"V autě se teď cítíte docela odlišně od předchozího závodu, kde jsme měli nastavení pro jen velmi malý přítlak. Je skvělé, když teď mužete s vozem zatáčet mnohem agresivněji." Na otázku, kde se se svým vozem vidí v kvalifikaci, odpověděl: "Myslím, že budeme v TOP5."

Brit, který vyhrál předešlou Grand Prix Itálie, však přiznává, že se mu v pátek McLaren nezdál úplně nejsilnější v závodní simulaci: "Můj pocit nebyl nejlepší, ale zase jsem slyšel, že podobný názor měla většina ostatních pilotů, takže je to slibné."


Jeho týmový kolega, Jenson Button, který byl v prvním tréninku 3. a ve druhém 2., říká, že je na voze stále hodně práce, než se v něm bude cítit dobře. "Máme před sebou ještě hodně práce. Nejsem zcela spokojen s vyvážením vozu. Na měkčí sadě pneumatik nebyl balanc dobrý, dost často se mi blokovala přední kola. Celý den jsme na tom pracovali, ale zatím to není úplně ono."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 1 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy