Hamilton: McLaren stále může pomýšlet na titul

McLaren | foto: McLaren

Lewis Hamilton je přesvědčen, že má jeho McLaren stále reálnou šanci na zisk letošního titulu mistra světa vozů F1. Brit vyhrál poslední Grand Prix před letní přestávkou v Maďarsku a teď už se nemůže dočkat, až se vrátí za volant.

Lewis Hamilton by chtěl náskok Fernanda Alonsa zlikvidovat, rozplývat by se měl pomalu začít už při GP Belgie. "Moje vítězství v Maďarsku byla ta nejlepší možnost, jak vstoupit do letní přestávky. Byla to skvělá zpráva pro všechny z týmu, kteří si tak mohli užívat svoji dovolenou s dobrým pocitem."

"Dalo mi to také naději a utvrdilo mě to v mém přesvědčení, že jsme stále schopni bojovat o titul. Zbývá 9 závodů a my máme reálnou šanci na to stát se mistry světa." Jen připomeňme, že Hamilton je momentálně 4. v hodnocení jezdců, 47 bodů za vedoucím Alonsem.


Uvidíme Lewise letos ještě takto slavit? (foto: McLaren Mercedes)

V úvodních 7 Grand Prix jsme zaznamenali 7 různých vítězů, Brit už ale takovou rozmanitost v dalším průběhu sezony 2012 neočekává. "V sezoně nemůžeme nic předvídat. Nevíme, kdo vyhraje další Grand Prix. Myslím ale, že několik nadcházejících týdnů nám již podá jasnější představu o tom, kde bude letos bojovat o titul."

"Závěr sezony bude velmi obtížný, čeká nás taktické a zajímavé finále. Nemáme žádný tým, který by měl jasnou výhodu. Všichni se ale tvrdě snažíme stáhnout náskok Fernanda Alonsa v hodnocení jezdců. Vše je otevřené."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 3 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy