Hamilton: Odchod z McLarenu by byl nenormální

McLaren | foto: McLaren

Lewis Hamilton naznačil, že se přikloní spíše prodloužení kontraktu s McLarenem než k odchodu do jiného týmu, což by mu připadalo nenormální.

"Mám velkou důvěru v tento tým, jsme jako rodina. Cokoliv jiného by mi připadalo velmi nenormální," řekl včera před novináři v Hockenheimu.

"Pro mě, když jste poprvé v takové pozici, musíte tomu věnovat náležitou péči, ujistit se, že si prohlédnete celé pole. Musíte zvážit všechny možnosti a vědět vše o svých plánech - a nic neuspěchat. Nejhorší rozhodnutí jsou obecně ta, která jsou učiněna ve spěchu," pokračuje pilot McLarenu.

"Pro tým to bylo těžkých 10 - 15 let. Takže to sleduji a čekám na období, kdy na tom budou nejlépe. Zažili to s Mikou [Häkkinenem] ke konci 90. let a doufám, že jednou budeme opět na tahu.

Rozhodně cítím, že na to mám. Vždy jsem povzbuzen týmem, když jej navštívím a vidím, jak tvrdě pracují. Tento tým se nikdy nevzdává, ja se nikdy nevzdává - snad za to jednou budeme odměněni," věří Hamilton.


Lewis Hamilton - prodlouží smlouvu s McLarenem?
(foto: Vodafone McLaren Mercedes)

Na dotaz, zda neztratil po chybách v letošních závodech důvěru v týmu, odpověděl: "Nemyslím si. Vždy se vrátí zpět. Podporu, kterou mám v tomto týmu, to mnoho lidí nevidí. Od Rona [Dennise], Norberta [Hauga], Martina [Whitmarshe]. V dobách dobrých i zlých zůstávají s vámi. Správní, loajální lidé."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 2 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy