Ferrari s rozhodnutím o Massově budoucnosti nespěchá

Ferrari | foto: Scuderia Ferrari

Ferrari po včerejším rozhodnutí Marka Webbera zůstat u Red Bull nespěchá s rozhodnutím ohledně budoucnosti Felipeho Massy.

Webber včera přiznal, že s Ferrari vyjednával o nahrazení Brazilce v příští sezóně, nakonec však zůstane závodit za rakouský tým po boku Sebastiana Vettela. Scuderii ubyla jedna ze solidních možností, situací ji ztěžuje i Massa, jehož forma šla v posledních závodech nahoru.

"Stále jsem to říkal, nespěcháme. Jsem velmi spokojený s tím, že byl Felipe [v Silverstone] čtvrtý. Měl ve Valencii velkou smůlu, takže si myslím, že jeho trápení už skončilo. Mám radost z toho, že je po obtížném začátku v takové formě a opravdu doufám, že ji dokáže udržet až do konce," uvedl včera Domenicali pro Autosport před oficiálním oznámením Webberova rozhodnutí.

Massa si po Silverstone vysloužil na oficiálních webových stránkách Ferrari pochvalu i od prezidenta - Lucy di Montezemola: "Velmi mě těší, že jsme mohli vidět velmi rychlého Felipeho, jak tvrdě bojuje a je po celý víkend konzistentní. Bylo to velmi důležité pro něj a pro nás, protože částečně i díky jeho bodům jsme se posunuli na druhé místo v hodnocení konstruktérů."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy