Whitmarsh: Jednání s Lewisem nebudou žádnou otravou či velkým problémem

McLaren | foto: McLaren

Martin Whitmarsh neočekává žádné záludnosti či složitá vyjednávání o prodloužení smlouvy se svým talentovaným pilotem Lewisem Hamiltonem. Vzhledem k tomu, že se dobře znají, v dohodě nevidí problém.

Mistrovi světa z roku 2008 letos vyprší ve Wokingu smlouva a výkonný ředitel skupiny McLaren Ron Dennis naznačil, že se bude muset spokojit s nižším platem.

Hamilton opáčil s tím, že je připraven bojovat o drobné detaily - jako například o to, aby si mohl nechávat vyhrané trofeje, které nechce ponechat vystavené ve vitrínách v továrně.

Šéf závodního týmu Martin Whitmarsh dle Mirror situaci zklidňuje: "Raději se budeme soustředit na zrychlení vozu, na to, abychom nedělali žádné chyby, dobře fungovali, snažili se vyhrávat závody a hlavně šampionát."

"Nemyslím si, že by se to stávalo otravou. Znám Lewise dlouho. Dobře si rozumíme a navzájem si důvěřujeme. Doufám a věřím, že tomu tak je oboustranně. Nevidím v podepsání dohody velký problém. Nedosahuje to takové intenzity 'musíme to spravit,' protože jsme momentálně oboustranně docela spokojení," pokračuje Whitmarsh.

A co ony trofeje, které by si Lewis nechával? "Očekávám, že si v následujících týdnech sedneme a nalezneme patřičné řešení. Některé z těch okrajových problémů jsou řešitelné," dodává šéf McLarenu.


Martin Whitmarsh (vlevo) oslavuje s Lewisem vítězství na pódiu v Montrealu
(foto: Vodafone McLaren Mercedes)

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 2 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy