Hamilton: Rád bych si nechával trofeje

McLaren | foto: McLaren

Lewis Hamilton ještě nedořešil všechny detaily týkající se jeho budoucnosti, ale zatím vše nasvědčuje tomu, že zůstane u McLarenu. Nechal se například slyšet, že by rád, aby mu zůstávaly trofeje z vyhraných závodů.

Lewis Hamilton má před sebou vyjednávání o podmínkách jeho nové smlouvy. Zatím podle něj nemá sepsaná všechna důležitá kritéria, avšak 95% z nich mu prý McLaren dokáže splnit.

Nelíbí se mu ale fakt, že si trofeje z vyhraných závodů ponechává tým a zůstávají v továrně, zatímco jezdci si musejí nechat vyrobit kopii.

"Když vyhraji, chci si trofeje ponechat. Pohár ze Silverstone je tím nejkrásnějším, který jsem kdy viděl, ale musí zůstat v továrně. To se mi nelíbí," uvedl pro Daily Telegraph.

Ron Dennis je však proti tomu a na poháry ve Wokingu existuje speciální mísnost. Tuto podmínku ve smlouvě musel dodržovat i Alain Prost či Ayrton Senna. 

Hamilton také uvedl, že by neměl problém s tím opustit McLaren i po delší době. "Profesionální sportovci své týmy mění, dělají to fotbalisté a dělají to i závodníci. I Jenson například jezdil za mnoho stájí. Je jasné, že je to jiné, když se rovnou dostanete do špičkového týmu. Bylo by to těžké (ho opustit)."

Dodal také, že vyjednáváním zatím nevěnuje plnou pozornost, avšak blíží se doba dovolené, při které začne jednat se Simonem Fullerem, svým manažerem.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 6 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy