Ralf očekává těžkou práci

Schumacher, Ralf | foto: BMW WilliamsF1 Team

BMW Williams zatím nestačí na vedoucí Ferrari a musí hodně rychle na vozech něco vylepšit, aby mohli Ralf Schumacher a Juan Pablo Montoya začít snižovat ztrátu.

Se sedmi body na kontě ze třech závodů není Ralf Schumacher ani trochu spokojen. Stále však věří, že tým dokáže zlepšit výkony a šampionát se bude vyvíjet lépe.

Týmy už jsou v Evropě, takže mají čas a vybavení k tomu, aby pracovaly na vozech. Velká cena San Marina by tak mohla přinést Williamsu zlepšení. A v Imole získal Ralf v roce 2001 své první vítězství v F1.

"Situace je jiná oproti loňsku, kdy jsme dokázali z nuly v krátkém čase udělat mnoho. Letos budeme muset hodně tvrdě pracovat, abychom krok za krokem ztrátu zmenšovali, ale jsem si jistý, že se nám to nakonec podaří," říká optimisticky mladší z bratrů Schumacherů.

Než budou moci Williamsy pravidelně bojovat o pódiová umístění, čeká je však dlouhá cesta: "Jestli si někdo myslí, že můžeme jednoduše kliknout prstem, abychom smazali náskok Ferrari, bude zklamán. Michael nikdy neusne na vavřínech a nás čeká strašně moc práce."

Foto: BMW Williams F1 Team

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy