Hamilton svůj přístup k závodění kvůli kolizi s Maldonadem měnit nehodlá

McLaren | foto: McLaren

Lewis Hamilton uvádí, že kvůli kolizi s Pastorem Maldonadem v posledním závodě ve Valencii svůj přístup k závodění měnit nehodlá.

Britský pilot se podle svého šéfa Martina Whitmarshe vzhledem k pověsti Pastora Maldonada možná neměl tak tvrdě bránit: "Jsem si jistý, že ve zpětném pohledu byste museli říct, že při manévrech s někým takovým musíte zvolit jiný přístup, ale nelze to očekávat."

Hamilton však tvrdí, že byť vyřazení v předposledním kole Velké ceny Evropy bylo frustrující, nemá pocit, že by měl dělat něco odlišně: "Někdy musíte přijmout to, když vám věci při závodění nevyjdou."

"Samozřejmě to bylo frustrující vypadnout tak těsně před cílem, ale takové už je závodění: hodíte to za hlavu a jdete k dalšímu závodu, která se naštěstí pro mě pojede na mém domácím okruhu v Silverstone.

Opravdu to nemění způsob, jakým hodlám závodit, protože to dělám kvůli vítězství - a o to se budu obzvlášť pokoušet během své domácí velké ceny. Vím, že se můžeme spolehnout na fanoušky při vytvoření zcela jedinečné atmosféry. Dáme do toho všechno, co můžeme, abychom předvedli skvělou show.

Británii čeká neuvěřitelné sportovní léto a já v něm chci sehrát svou malou roli, abych fanoušky potěšil. Udělám všechno možné, abych vyhrál pro svou zemi na domácí půdě," dodává odhodlaně pilot McLarenu.


Hamilton hodlá učinit vše, co bude v jeho silách, aby doma v Silverstone vyhrál
(foto: Vodafone McLaren Mercedes)

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 16 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy