McLaren se v Kanadě o pneumatikách hodně naučil, ale vše ještě nerozlouskl

McLaren | foto: McLaren

Provozní ředitel McLarenu Simon Roberts ještě plně nesouhlasí s tvrzením sportovního ředitele Pirelli Paula Hemberyho, že špičkové týmy již přišly pneumatikám na kloub.

"Viděl jsem jeho [Hemberyho] komentáře, přitom jsem si pomyslel, že něco musí vědět. Zjevně hovoří se všemi týmy a všechny týmy se bez známky pochybnosti učí. Ale jestli to už někdo vlastně opravdu vyřešil, nevím," pochybuje Roberts o tom, že by některý tým již na letošní pneumatiky plně vyzrál.

"Myslím, že s každým závodem získáváme více dat. Velké týmy je na pozadí určitě hodně analyzují a my stále děláme pokroky," pokračuje provozní ředitel McLarenu.

S pneumatikami se evidentně trápí hlavně Jenson Button. Podařilo se týmu z Wokingu již plně vyřešit své problémy s letošními směsmi? ""Myslím, že jsme se toho v Kanadě strašně moc naučili, ale jestli jsme to už rozlouskli nebo ne, to bych nechtěl říct. Pokud získáme ve Valencii první a druhé místo, pak bych řekl, že jsme odvedli hodně dobrou práci - je to však těžké."


Pokud McLaren získá double, pak se podle Robertse dá hovořit
o vyřešení jejich problémů s pneumatikami (foto: McLaren Mercedes)

"Všechny vozy jsou velmi konkurenceschopné a malá chyba v kvalifikaci může v těchto dnech způsobit obrovský rozdíl," dodává Roberts.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 1 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy