Button před Valencií usilovně pracoval ve Wokingu, Hamilton má za cíl konzistentní výkony

McLaren | foto: McLaren

Jenson Button pracuje před Velkou cenou Evropy na vyřešení svých problémů s vozem na simulátoru ve Wokingu, jeho týmový kolega Lewis Hamilton přes své letošní první vítězství v Kanadě zdůrazňuje důležitost pravidelného bodování.

"Vítězství v Montrealu bylo extrémně uspokojující, z pohledu změn v šampionátu však vlastně znamená velmi málo. Před Alonsem mám náskok pouhých dvou bodů, což je nic," střízlivě hodnotí Hamilton.

"Jsme pod obrovským tlakem dále získávat dobré výsledky v každé velké ceně. Myslím, že konzistence bude klíčem k vítězství v šampionátu spíše než jednotlivé skvělé výsledky. Ve Valencii si to tedy musíme pojistit dalším výborným výsledkem," pokračuje vítěz poslední Velké ceny Kanady.

Jeho týmový kolega Jenson Button se zatím trápí a po návratu ze Severní Ameriky strávil celý den ve Wokingu, aby mohl znovu předvádět slušné výkony.

"Takový den je ohromně produktivní a myslím, že jsme prošli spoustu věcí. V posledních závodech jsme nezískali takové výsledky, jaké by se mi líbily, ale stále jich 13 zbývá," říká Button.

Máme sedm různých vítězů a žádný jasný lídr se neukázal, takže se budu snažit ve Valencii získat slušný výsledek a znovu se dostat do hry o titul, dodává vítěz letošního prvního závodu v Melbourne.


Hamilton vyráží v Montrealu z boxů na super-měkké směsi (foto: McLaren Mercedes)

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 2 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy