Montoya chce snížit ztrátu

Po třech závodech má Michael Schumacher na kontě všech 30 bodů, které zatím mohl získat. Juan Pablo Montoya má co dělat, aby ztrátu dohnal.

V prvních dvou závodech nebyl Juan Pablo nejrychlejší, ale byl konkurenceschopný, tedy alespoň v Malajsii. V Bahrajnu dojel s problémy s technikou na nebodovaném 13. místě. Přesto však věří, že Williams problémy vyřeší a bude schopen bojovat o titul šampiona:

"Musíte se s tím vyrovnat a dívat se na věc pozitivně. Musíte se rvát o vše v každém závodě. Nikdy nevíte, kolik bodů ještě získáte během sezóny, takže dnes jich musíte získat kolik jen půjde."

"Jsme rychlí," ujišťuje Monty fanoušky Williamsu. "Sice zatím ne tak rychlí, jak bychom chtěli, ale rozhodně nejsme úplně mimo."

V prvních třech závodech získal Williams 19 bodů, což je sice úspěch, ale je to mnohem méně, než tým očekával před Melbourne. "Vidíte, zase tak zlé to není. Je třeba si uvědomit, že zbývá ještě patnáct závodů."

Každoročně posloucháme to stejné - jednou u McLrenu, jindy u Williamsu. Ještě zbývá 15 závodů, zatím je to dobré... Ještě zbývá 14 závodů, pořád je to dobré... Ještě 13 závodů... 12... Jako ten muž, který při pádu z okna počítal patra. Ferrari se vzdaluje. Doufejme, že mu to v zájmu zachování napětí nebude konkurence umožňovat příliš dlouho.

Foto: archiv

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy