Vettel odmítá spekulace o budoucnosti u Ferrari: Nic není podepsáno

Red Bull | foto: Red Bull Racing

Podle spekulací, které se šíří paddockem F1, by měl již v brzké budoucnosti Sebastian Vettel závodit za Ferrari. Vettel ale odmítá, že by měl s Ferrari uzavřenou jakousi předsmlouvu.

Bude úřadující mistr světa dalším Němcem u Ferrari a nebo mají jen některé britské servery moc bujnou fantazii? Během uplynulého závodního víkendu v Monaku byl Sebastian Vettel předmětem velmi zajímavých speckulací, podle kterých by měl mít již s Ferrari uzavřenou předsmlouvu. Podle těchto zpráv by měl Vettel od sezony 2014 sedět za volantem Ferrari.

Háčkem na cele situaci je, že samotný Vettel o údajné smlouvě nic neví. 24letý jezdec na tuto otázku reagoval s pobaveným výrazem ve tváři: "To měl asi někdo volné místo ve svých novinách. Nic jsem nepodepsal." Prohlásil jezdec pro "Auto, motor und sport". Jeho současná smlouva u Red Bullu vyprší právě na konci sezony 2014.

Budoucí kolegove...?

Podle jistých britských médií ale již Vettel s Ferrari k určitému ujednání dospěl. Podle nich je ale v předsmlouvě podmínka, že Ferrari bude do té doby konkurenceschopné. S touto informací přišly denníky 'Independent' a 'Sunday Times'. 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 5 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy