Schumacher toho ve Španělsku moc nečeká

Mercedes | foto: Daimler AG

Michael Schumacher je ohledně VC v Barceloně typicky zdrženlivý. Ačkoliv je sedminásobný šampion přesvědčený, že Mercedes udělal pokrok, tak od víkendu v Barceloně moc neočekává.

Během konce tohoto týdne se týmy začaly přesouvat z Mugella, kde se odehrál první test během sezony od roku 2008, do Barcelony. Během víkendu navíc mají být představeny další vylepšení na voze.

"Poté, co jsme zvládli náš testovací program v Mugellu, tak nás teď čeká první závod sezony v Evropě. Pozitvní věcí na testu bylo, že jsme se mohli soustředit jen na vývoj, který jsme měli v plánu.

To by nám mělo dát dobrý základ pro další vývoj, ten se ale možná ještě neprojeví hned v následujících závodech. Barcelona je tratí, na které často jezdíme a proto víme, že její charakteristika nám nehraje do karet. Samořejmě tam ale pojedeme a budeme se snažit získat co nejlepší výsledek a zároveň pracovat na nových věcech," řekl Michael Schumacher.

Michael tuto trať samozřejmě velice dobře zná, když zde pro Benetton a pak Ferrari získal hned šest vítězství v letech 1995 až 2004. Ve dvou dosavadních startech pro Mercedes získal čtvrté a šesté místo. 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 5 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy