Ecclestone: Pokud chcete být v TV, musíte být vepředu

Force India | foto: Sahara Force India

Společnost natáčející kvalifikaci na Velkou cenu Bahrajnu dala na obrazovkách minimální prostor týmu Force India. Bernie Ecclestone odmítá, že by to měl být pokus o ignoraci tohoto týmu.

Force India odmítla komentovat zprávy o jeho neúčasti v televizním vysílání kvalifikace na Velkou cenu Bahrajnu, kde se objevila jen minimálně. Objevily se spekulace, že tomu tak bylo kvůli rozhodnutí týmu vynechat páteční odpolední tréninky.

Čas, během kterého se tento tým objevil na obrazovkách byl velmi omezen a to i přes to, že se Paul di Resta kvalifikoval v první desítce. Jeden člen týmu Autosportu  řekl, že se zřejmě jedná o pomstu Bernieho Ecclestona. 

Di Resta se třetí části kvalifikace nezúčastnil, ale do té doby zajížděl dobrá kola. Britský pilot uvedl, že si je vědom komentářů, které kolem této situace vznikly, ale dál se k tomu odmítl vyjádřit. "Viděl jsem některé příspěvky na twitteru, ale seděl jsem v autě. Já jsem ho tedy viděl," nechal se slyšet. 

Za přenos vysílání je zodpovědná společnost FOM, kterou řídí Bernie Ecclestone. Ten zarazil tyto nápady ohledně ignorace Force India tím, že fanoušky zajímají pouze ti vepředu a tudíž se Force India nevěnuje na obrazovkách tolik času.

"Nikoho nezajímají ti na devátém či jedenáctém místě, pokud se nejedná o lidi nějak zapojené do týmu. Mluvil jsem s několika lidmi a podle nich jsou všichni zaměřeni spíše na toho, kdo získá pole-position, než na toho, kdo dojede na desátém místě," cituje šéfa Formule 1 Reuters. 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 6 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy