Hamilton: Letos je všechno lepší - tým, auto, já i má výkonnost

McLaren | foto: McLaren

Lewis Hamilton je v McLarenu velmi spokojený, s podpisem nové smlouvy však nespěchá. Letos je podle něj všechno lepší než minulý rok, což se pozitivně odráží v jeho výkonech na trati.

Ve třech závodech sezóny 2012 skončil pokaždé třetí a o dva body vede šampionát před svým týmovým kolegou Jensonem Buttonem. Ale byť by ve Wokingu chtěl zůstat, soustředí se spíše na vítězství v závodech, na něž letos stále čeká, než na debaty o nové smlouvě.

"Nemám žádné plány," uvádí Hamilton pro Telegraph. "Nepotřebuji přesvědčování. Když budu potřebovat, což může nastat kdykoliv až do příštího roku, tak se o své budoucnosti rozhodnu. Tým však odvádí fantastickou práci, nemohl bych být šťastnější v jiné stáji."

Na dotaz, zda by bylo těžké tým, který jej od 13 let vychovával, Brit odpovídá: "Ano. Nechci odcházet. Ještě jsem si nesedl a nepřemýšlel o své budoucnosti. Musím si k tomu sednout a příští rok si promyslet. Snad tady v F1 v nadcházejících letech stále budu, což bych si přál."


Lewis Hamilton s McLarenem MP4-27 v akci (foto: Vodafone McLaren Mercedes)

"Letos je všechno lepší. Tým je lepší. Auto je lepší. Já jsem mnohem lepší. Mám tady svého otce, máme spolu teď opravdu dobrý vztah. Jsme nahoře. Věci jsou skvělé a to se odráží v mé výkonnosti," soudí Hamilton.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 16 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy