Ferrari přiveze do Bahrajnu "úplně nové auto"

Ferrari | foto: Scuderia Ferrari

Ještě měsíc se bude v médiích mluvit o slabém autě Ferrari, které není schopné dostihnout konkurenci. Ještě měsíc se bude Massa s Alonsem trápit. Vše by se mělo změnit Velkou cenou Bahrajnu.

V novinářských vodách se začíná hovořit o velkém bahrajnském překvapení, kam má stáj z Maranella přivěst „kompletně nové auto“. Dá se tedy hovořit o novém startu sezóny pro Ferrari, ke kterému nejen celý tým, ale také fanoušci, vzhlíží.

Marca k tomu píše, že „nové“ F2012 nebude mít pouze upravený výfuk, ale že se bude jednat o nové šasi, které je připraveno pro crash testy nařízené FIA. Zdroje hovoří o tom, že na novém autě se pracuje již od prvních předsezónních testů v Barceloně.

„Musíme pracovat ještě více než ostatní, protože víme, že jsou kousek před námi, zároveň ale víme, že šampionát je ještě dlouhý,“ prohlásil Alonso po příjezdu do Malajsie.

„Musíme získat co nejvíce bodů, kolik jen bude možné získat v těchto pár závodech a za krátkou chvíli se už pokusíme bojovat o pódiová umístění a vyhrávat závody,“ dodal španělský jezdec, který na svůj třetí titul čeká již několik sezón.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 16 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy