Domenicali: Ferrari bude bojovat na čele

Ferrari | foto: Scuderia Ferrari

Stefano Domenicali před prvním závodem neklesá na duchu: podle něj bude Ferrari přes ne příliš přesvědčivé výkony v předsezónních testech bojovat v Austrálii na čele.

"Každý dychtí po tom, až vyjede s novým vozem. Bude to velmi dlouhá sezóna a alespoň podle toho, jak to vypadá, i velmi nevypočitatelná: zdá se, že mnoho týmů bude spolu těsně bojovat, zejména v počátečních fázích," tvrdí Domenicali na oficiálním webu Ferrari.

"My do Austrálie přijíždíme s vědomím, že jsme z různých důvodů nedosáhli našich cílů z hlediska výkonnosti, o čemž jsme již dlouho v minulých dnech hovořili. Chtěl bych však zopakovat to, co jsem uvedl dříve: stále si musíme několik dnů počkat na to, abychom věděli, jak si stojíme ve srovnání s ostatními.

Jsem přesvědčený, že budeme bojovat na čele a budeme tam až do konce. To stejné jsem říkal na konci minulé sezóny: pokud si povedeme dobře v prvním závodě, nebudeme se starat o show sami, stejně jako nesmíme být skleslí, pokud nebudeme hned konkurenceschopní na té nejvyšší úrovni."


Fernando Alonso s novým monopostem Ferrari F2012 vyrazí v Melbourne již v pozítří
do prvního tréninku (foto: Scuderia Ferrari)

"Musíme pouze zůstat soustředěni na vývoj vozu. Šampionát končí až v listopadu, na což bychom nikdy neměli zapomínat," burcuje šéf Ferrari.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 29 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy