Karthikeyan o HRT F112: Je to krok vpřed

HRT | foto: HRT F1 Team

Narain Karthikeyan říká, že nový vůz HRT F112, se kterým bude letos spolu s Pedrem De la Rosou nastupovat do závodů, je oproti loňské F111 krokem vpřed.

Nový vůz sice vyjel na trať jen v pondělí kvůli filmování, takže v ostrém režimu ho ještě nikdo nevyzkoušel, Narain Karthikeyan se ale nebojí F112 zhodnotit:

"Byl jsem první, kdo ho řídil, a první dojmy jsou pozitivní. Oproti loňsku je to rozhodně krok vpřed," říká Karthikeyan.

"Jeli jsme na pneumatikách pro prezentační účely, takže jsme nemohli auto pořádně nastavit a otestovat, ale zdá se, že vše funguje jak má. Nemáme žádné větší problémy a těšíme se na sezonu. 

Všichni jsme tvrdě pracovali, nové vedení týmu dokázalo v krátké době odvést dobrou práci na novém voze. Myslím, že můžeme bojovat s našimi největšími soupeři - Marussií a Caterhamem."


Nové HRT F112
(foto: HRT F1 Team)

A co Pedro de la Rosa, druhý pilot týmu? Ten se s F112 ještě nesvezl, ale je optimista: "I tyto ujeté kilometry jsou pro tým důležitým krokem před VC Austrálie. Víme, že auto spolehlivě funguje. Z kol, které odjel Narain, se zdá, že všechno funguje. Ještě se musíme hodně zlepšit v některých ohledech, ale zatím je to dobré."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 2 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy