Brundle: Hamilton si musí zjednodušit život a soustředit se výlučně na F1

McLaren | foto: McLaren

Pilot McLarenu Lewis Hamilton si dle bývalého závodníka a současného komentátora televize Sky Sport musí zjednodušit život a veškerou svou energii věnovat Formuli 1, chce-li se dostat zpět na špici.

Hamilton, který se loni trápil výsledkově i v osobním životě, podle Brundla potřebuje kolem sebe stabilní okolí.

"Máte-li porazit Sebastiana Vettela s Red Bullem, musíte raději vstávat brzy ráno a myslet na to každý den po celou dobu. A to si nemyslím, že by to v jeho případě platilo.

Lewis má základní rychlost a odhodlání, ale podle mě prochází těžkým obdobím. Sám řekl: 'Kdybych vyhrál pouze jeden šampionát, bylo by to málo,' a má pravdu," cituje Brundla Daily Mail.

Krom zmínky o Hamiltonovi Brundle rovněž uvedl, že se svým bývalým týmovým kolegou Michaelem Schumacherem již více než 5 let nemluvil: "Byli jsme dobří kamarádi poté, co jsem opustil Benetton.

Pak po několika letech četl přepis něčeho, co jsem uvedl jako komentátor, k čemuž měl výhrady. Nikdy jsem nepřišel na to, co to bylo. Michael je velmi citlivý, nemá rád, když o něm řeknete cokoliv negativního. Když jsme spolu konečně promluvili, nemohl si vzpomenout, co jej tehdy naštvalo," dodává Brundle.


Lewis Hamilton s novým McLarenem MP4-27 v Jerezu
(foto: Vodafone McLaren Mercedes)

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 11 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy