Trulli: Petrov do Caterhamu? O tom nic nevím

Lotus | foto: Caterham F1 Team

Jarno Trulli nic neví o tom, že by měl Vitalij Petrov namířeno do Caterhamu - ať už místo něj či na pozici třetího pilota.

"Mám smlouvu s Caterhamu a tečka. O spekulacích nic nevím. Tým mi nic neřekl. V pondělí budu v továrně kvůli výrobě sedačky. Pro mě se nic nemění, pokud mi tým nesdělí něco jiného," říká Trulli pro La Gazzetta dello Sport.

Na budoucnost mimo Formuli 1 zatím nemyslí: "O budoucnosti nemluvím. Pokaždé mi jsou do úst vkládána slova, že půjdu do NASCAR nebo že budu závodit ve 24hodinovce. Má přítomnost však je F1, mluvím jen o ní."

Po potížích s posilovačem řízení věří, že letos bude moci podávat lepší výkony: "Očekávám, že to bude lepší než v roce 2011. Začínáme honbu za mistrovským bodem, na který jsme chtěli dosáhnout už loni, a za cílem pravidelně bojovat uprostřed pole.

Lidé si neuvědomují, jak náročné je začít od nuly. Závodil jsem s Minardi, zde to je však mnohem těžší. Nemůžete dělat chyby - každá má totiž dalekosáhlé důsledky."


Jarno Trulli v Brazílii (foto: Caterham F1 Team)

"Věřím si. Během minulého roku jsem pozoroval mnoho zlepšení. Učinili jsme velký krok vpřed, i když nebyl tak patrný. Nyní potřebujeme další," dodává Ital ve službách Caterhamu.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 1 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy