Barrichello manželce slíbil, že na amerických oválech závodit nebude

Williams | foto: Williams F1 Team

Budoucnost Rubense Barrichella je zcela otevřená po včerejším oznámení, že místo něj bude za Williams letos závodit Bruno Senna. Před návratem k soutěžení v motosportu si teď však chce nějaký čas užít s rodinou.

"Myslím, že si teď nebudu hned nic hledat. Možná si jen užiju rok s rodinou. Věřím, že ani poté mi má vášeň pro rychlost nedovolí odpočívat," citují Barrichellova slova noviny O Estado de Sao Paulo.

Jeho blízký přítel Tony Kanaan jej po včerejším oznámení hned pozval do IndyCar. Na oválech však Rubens závodit nebude. "Určitě nebudu závodit na amerických oválech. Slíbil jsem to manželce a dodržím to," vysvětluje Brazilec.

Svému krajanovi Brunovi včera k získání místa na Twitteru popřál vše nejlepší. Senna s Rubensem zatím nehovořil: "Nemluvil jsem s ním. Jsme dobrými přáteli a tak už to v motosportu chodívá.

Není to nic osobního a Rubens je profesionál, pochopí to. Ví lépe než já, že to je někdy součástí sportu: někdo přichází, někdo odchází. Máme skvělý vztah a jsem si jistý, že to tak i zůstane," dodává Bruno.


Rubens ve svém posledním závodě v Brazílii (foto: Williams F1 Team)

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 7 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy