Michael Schumacher je nadšen okruhem

Schumacher, Michael | foto: Scuderia Ferrari

Šestinásobný mistr světa se seznamuje s novou tratí v seriálu mistrovství světa Formule 1.

Původně se chystal projet si okruh na kole, nakonec však zvolil raději skútr. Neskrýval velkou spokojenost s okruhem v Sakhiru: "Je vzrušující být v pro mne nové zemi, i když jsem toho zatím nestihl příliš navštívit. Okruh vypadá velkolepě s výborným rozmístěním."

"Učení nového okruhu pro mě znamená zjišťování průběhu zatáček a hledání nebezpečných míst, ve kterých můžete snadno udělat chybu. Místní organizátoři si všimli, s jakými problémy se potýkáme na jíných okruzích a nabídli skvělé zázemí s dobrými podmínkami pro práci mechaniků."

A co Schumiho dosud nejvíce zaujalo při návštěvě exotické země? "Lídé jsou velmi příjemní a laskaví a organizátoři odvádějí neuvěřitelnou práci v tak krátkém čase."

Mohl by Bahrain snad dokonce překonat Michaelovu nejoblíbenější trať - nádherný přírodní okruh ve Spa-Francorschamps - kde dnes již legedna Formule 1 debutovala a vybojovala své první vítězství s týmem Bennetton? "I Spa bylo jednou nové a bez historie. Musíme Bahrajnu dát čas jako každému okruhu," říká Schumacher.

Foto: Scuderia Ferrari

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy