Liuzzi měl na příští rok podepsanou smlouvu, nyní je přesto bez místa

HRT | foto: HRT F1 Team

Vitantonio Liuzzi si stěžuje na zákulisní vztahy v F1 a to, že si přes podepsanou smlouvu nemůže být ničím jistý. Přestože s HRT původně podepsal na dva roky, po změně majitelů je jeho budoucnost velmi nejistá.

V HRT se změnili majitelé a tým prochází celkovou restrukturalizací. Tým podepsal na příští rok podepsal smlouvu s Pedrem de la Rosou a druhého pilota bude hledat - a nehodlá s tím pro velký převis nabídky platících pilotů nikterak spěchat. To ale současného pilota Liuzziho překvapilo.

"Mám kontrakt na místo závodního pilota u HRT pro příští sezónu, jenže smlouva byla uzavřena s předchozím majitelem [Josém Ramónem Carabantem] a budoucnost je nyní nejistá," uvádí Ital.

Na dotaz serveru TotalRace, jaký dárek by si přál, Liuzzi odpověděl: "Ideálním dárkem by bylo rychlejší auto a upřímnější zákulisí Formule 1, které se nyní mění a stává se neprůhlednější.

Vitantonio Liuzzi v F1 debutoval v roce 2005 při Velké ceně San Marina a od té doby absolvoval již 80 závodů za týmy Red Bull, Toro Rosso, Force India a HRT.


Liuzzi (uprostřed) by ocenil více upřímnosti v zákulisí F1 (foto: HRT)

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 3 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy