Ralf stále blíže podpisu s Toyotou

Schumacher, Ralf | foto: BMW WilliamsF1 Team

The Sun přinesl nové zprávy o možném vývoji jezdcovy kariéry.

Mladší bratr šestinásobného šampiona je údajně velmi blízko podpisu dlouhodobého kontraktu s japonským týmem. Zamířit by do něj měl již po skončení letošní sezony a jedním z důvodů je nejen nespokojenost s jednáním Franka Williamse a snížení fixní částky platu, ale především možnost dokázat něco podobného, jako jeho starší bratr.

„Pokud chci přestoupit a znovu rozjet svoji kariéru, pak to musím udělat nyní. Pokud budu čekat déle, budu na něco takového příliš starý,“ prohlásil pro britský deník 28letý jezdec.

Peníze nejsou dle zdroje blízkého jezdci tím rozhodujícím, přesto se má částka pohybovat kolem 60 milionů liber za 5 let, což by znamenalo, že by byl Ralf po svém bratrovi druhým nejlépe placeným jezdcem startovního pole, a to i přesto, že vyhrál pouze 4 závody Grand Prix.

„Ralfovi je 28 a cítí, že by tohle mohla být jeho jediná šance, jak vstoupit do rostoucího a budujícího se týmu, který by pomohl vypiplat jako Michael Ferrari. On sledoval velmi podrobně, jak pracoval jeho starší bratr a velmi rád by dokázal to stejné u Toyoty,“ řekl nejmenovaný zdroj.

Nabízí se však otázka, zda je Ralf natolik silnou osobností, aby dokázal strhnout lavinu úsilí, jako se to podařilo ve Ferrari právě Michaelovi?


Foto: BMW Williams

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy