Liuzzi: V HRT zůstanu, mám dlouhodobou smlouvu

HRT | foto: HRT F1 Team

Vitantonio Liuzzi prozradil, že má s HRT dlouholetou smlouvu a tak se rozhodně neschyluje k tomu, že by mezi sezonou 2011 a 2012 měnil místo. Ital si je jistý svým místem i přesto, že se změnil vlastník stáje.

Tým už není vlastněn podnikatelem Josém Ramónem Carabantem a jeho společností Hispania. Nad ní totiž převzala kontrolu španělská investiční společnost Thesan Group. "Musím říct, že se tým mění. Struktura týmu se neustále vylepšuje a musím říct, že jsme udělali hodně změn pro příští rok. Myslím, že struktura se během sezony 2011 hodně změnila, teď se soustřeďujeme na sezonu 2012," říká Ital.

"Chceme se zlepšovat a postupovat polem směrem vzhůru. Cítím, že tyto změny jdou dobrý směrem. Zatím není jasné, kdo bude pro tým jezdit v dalším roce, ale co se týče techniky, tak jdeme vpřed."

Na otázku, jak vidí svoji pozici v týmu pro příští rok, bývalý chráněnec Red Bullu odpověděl: "Vždy jsem říkal, že mám s týmem dlouhodobou smlouvu. Spolu jsme začali tohle dobrodružství a víme, že to nebude pouze jednoletý příběh, pokud se chceme kontinuálně zlepšovat. Tým si mě najal, abych pomohl s vývojem a přinesl zkušenosti. Myslím, že se vše vyvíjí pozitivně a správným směrem."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy