VIDEO: Festival rychlosti v Goodwoodu

Muslimové mají svou Mekku, motorističtí fanoušci mají Festival rychlosti v Goodwoodu, který by jako správní blázni do závodů měli alespoň jednou za život navštívit.

Dovolte mi si trochu přihřát polívčičku. Následující dvě videa z letošního „Goodwood Festival of Speed“ jsou vlastní amatérskou tvorbou, prostřednictvím které se (pravidelně) vracím do nejkrásnějších letních dní mého života.

Koncentrace nádherných strojů a živoucí legend motorsportu byla neuvěřitelně vysoká. Pokud jste si nedávali pozor, mohli jste v davu motoristických šílenců vrazit do právě procházejícího Dereka Bella, Juhy Kankkunena, Johnnyho Rutherforda a dalších.

Renault, Renault a zase Renault. V Goodwoodu najdete zkrátka všechno

Samozřejmě dostat se na kobylku Lewisu Hamiltonovi a dalším současným pilotům F1 vyžadovalo trpělivost, nicméně i jich obdivovatelé se dočkali podpisu či společné fotografie.

První video je krátkým pětiminutovým průřezem toho nejlepšího z letošního Goodwoodu. Druhé video je věnováno výhradně monopostům IndyCar a oslavě stoletého výročí legendárního závodu Indianapolis 500. Do Goodwoodu přijal pozvání i vítěz květnového 95. ročníku Indy 500 Dan Wheldon.

GOODWOOD FESTIVAL OF SPEED 2011

GOODWOOD FESTIVAL OF SPEED 2011 - INDIANAPOLIS 500

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 5 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy