Horner: Webber nestojí o dárečky

Red Bull | foto: Red Bull Racing

Ačkoliv Christian Horner, šéf týmu Red Bull, prohlásil, že tým udělá všechno proto, aby v posledních třech závodech této sezóny vyhrál Mark Webber, australský pilot prý tvrdí, že nechce žádné dárečky.

Týmový kolega Sebastiana Vettela, který již obhájil mistrovský titul, stále ještě bojuje o druhé místo v pořadí jezdeckého šampionátu. Před Velkou cenou Indie proto Christian Horner naznačil, že tým možná použije týmové réžie, aby pomohl svému druhému jezdci získat první vítězství v aktuální sezóně. Později ale dodal, že Mark Webber zřejmě odmítne všechny příležitosti k zisku "darovaného" vítězství, které mu tým nabídne.

"Z pohledu týmu uděláme pro Marka vše, co je v našich silách," uvedl Horner a pokračoval: "Musíme si ještě promluvit s jezdci, ale jsem si jistý, že Mark bude chtít dosáhnout úspěchu vlastní zásluhou." 

"Nejsem si jistý, jestli by chtěl něco takové, ale na druhé straně, podle mého názoru, bude Sebastian ochotný něco takové udělat," vysvětlil Christian Horner své dojmy a uzavřel téma slovy: "Nejlepší asi bude nechat to na chlapcích, ať závodí. Až pojedeme poslední závod, kde budeme moci získat pozice, bude to jiné. Dnes je ale chceme nechat jezdit tak, jak dosud." 

 

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 3 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy