Hamilton: V Koreji na Red Bull máme

McLaren | foto: McLaren

Lewis Hamilton věří, že McLaren má dostatek rychlosti na to, aby si to o víkendu v Koreji mohl s Red Bully rozdat o vítězství.

Hamilton zajel ve druhém tréninku o více než 1,8 sec rychlejší čas než Sebastian Vettel. Nyní si brousí zuby na to, že by ukončil letošní neporazitelnost Red Bullů v kvalifikacích, přičemž Vettel v sobotu triumfoval již dvanáctkrát.

"Bylo by skvělé ho zítra tady dostat. Po pátku ale opět nevíme, co dělají, takže dnešek toho moc neznamená. Myslím si však, že jsme rychlí a že naše auto je dobré," oznamuje spokojeně Hamilton.

"Jenson v minulém závodě dokázal, že můžeme být velmi, velmi konkurenceschopní, takže nepochybuji o tom, že si to s nimi budeme moci na dráze rozdat. Bude zajímavé sledovat, zda se nám je podaří v kvalifikaci překonat, což se letos ještě nepovedlo."


Lewis Hamilton v boxech McLarenu v Koreji (foto: Vodafone McLaren Mercedes)

Podmínky v dnešním tréninku způsobily, že dnešní práce zřejmě ve zbytku víkendu přijde vniveč, jelikož meteorologové očekávají suchou kvalifikaci i nedělní závod.

"Dnešek nebyl nějak zvlášť důležitý. Slyšel jsem, že příští dva dny budou mnohem lepší, takže dnes to z pohledu nastavení a podobných věcí nebylo podstatné. Zítra získáme mnohem lepší poznání o tom, kde s autem jsme. Pokud by ale pršelo, byli bychom v dobré pozici, a to je pozitivní," dodává pilot McLarenu.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 6 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy