Mallya: Teď mě s jezdeckým složením pro rok 2012 neotravujte

Force India | foto: Sahara Force India

Šéf Force Indie Vijay Mallya se do prosince nehodlá o jezdeckém složení pro příští rok s nikým bavit. O místo usilují tři piloti: Paul di Resta, Nico Hülkenberg a Adrian Sutil.

Nováček Di Resta prokazuje, že umí, když zkušenějšího Sutila letos ve 14 kvalifikacích již osmkrát porazil. Oba věří, že příští rok budou u indického týmu pokračovat. Naděje si dělá i testovací pilot Nico Hülkenberg, s nímž se loni nečekaně rozloučil Williams. Jejich šéf Mallya se ale o budoucí sezóně až do prosince bavit nechce.

"Řekl jsem jím: 'Prosím vás, teď mě s volbou pilotů neotravujte.' Budeme se soustředit na získání dobré pozice v šampionátu konstruktérů a o všem si promluvíme později. Nechte to zkrátka na mě. Já si to promyslím, ale teď si užívám momentální situaci," cituje bosse indického týmu Autosport. Ale pro toho, kdo vypadne, může být prosinec na hledání si nového angažmá už pozdě.

S Di Resta je Mallya spokojený - letos očekávání naplnil a je hrdý na jeho výkony na dráze: "Plně mu důvěřujeme, proto má závodní místo. Vždy jsme si mysleli, že je velmi talentovaný. Loni byl našim třetím pilotem a bylo mu řečeno, že bude závodit. Od té doby jsem na něj hrdý."


Mallya je s výkony nováčka Di Resty spokojený (foto: Force India)

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 5 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy