Massa se obouvá do Hamiltona: "Opět nepoužil mozek"

Ferrari | foto: Scuderia Ferrari

Felipe Massa se pustil po dnešní kvalifikaci do Hamiltona za to, že jej na počátku třetí části po výjezdu z boxů v neměřeném kole předjel, přičemž málem došlo ke kontaktu.

Hamilton se v celém kole, kdy vyjížděli z boxů (out-lap), držel těsně za Brazilcem. V zatáčce č. 19 se před něj pokusil dostat, přičemž došlo téměř ke kolizi, protože pilot Ferrari zvolil tvrdou obranu.

Na dotaz novinářů, co se tam vlastně stalo, Massa naštvaně odpověděl: "Možná byste se měli zeptat spíše jeho. Abych byl upřímný, nechápu, o co se snažil. Tři auta jela pomalu za sebou a připravovala se na nájezd do měřeného kola a on se pokusil o... Nevím."

"Zeptejte se jeho. Dostat se s někým do kontaktu v neměřeném kole po výjezdu z boxů? A udělat další chybu? Myslím, že opět nepoužil svůj mozek," kritizuje Massa ostře Hamiltona.


Hamiltonův pokus o předjetí na počátku Q3

Narušil mu tento manévr přípravy na ostré kolo: "Ano, trochu, ale jsem si jistý, že on si to své kolo také dobře nepřipravil, takže abych byl upřímný, nechápu to. Měli byste se zeptat jeho, protože on si myslí něco jiného o tom, co je správné," dodává Brazilec.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 56 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy