Hamilton: Red Bull můžeme v Monze porazit

McLaren | foto: McLaren

Lewis Hamilton je po dnešních trénincích před Velkou cenou Itálie v dobré náladě. V obou předváděl velmi dobrou výkonnost a skončil na prvním, resp. druhém místě.

"Myslím, že jsme velmi dobře připraveni. Red Bull mi moc starostí nedělá. Byli jsme velmi silní v prvním tréninku a znovu ve druhém. Oba jsme s Jensonem s vozem velmi spokojeni. Myslím, že jsme v silné pozici," usmívá se Hamilton.

"Red Bully se ke konci zdály být velmi rychlé, ale jsem si docela jistý, že nejezdily se stejným množstvím paliva jako my. Ohledně zítřka jsem optimistický. Přes noc učiníme několik drobných změn, ale myslím, že si to s Red Bullem můžeme rozdat," pokračuje sebevědomě Brit.

Uvědomuje se však, že ač v Itálii na Red Bull mají, závod jednoduchý nebude: "Auto bylo opravdu, opravdu skvělé. Ovládalo se výborně. Při dlouhých jízdách to vůbec nevypadalo špatně, takže si myslím, že budeme konkurenceschopní. V závodě to ale bude v těchto podmínkách velmi těžké."


Hamilton během dnešních tréninků v Monze (foto: Vodafone McLaren Mercedes)

"Myslím si, že jsme silní a v dobré pozici, ale nevím, co dělá Red Bull. Byli velmi rychlí v posledním tréninku velmi rychlí, takže porazit je bude náročné, podle mě však nikoliv nemožné," dodává Hamilton.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 8 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy